2018. február 27., kedd

TÖBBÉ NEM ESZKÖZ AZ ÖRDÖG KEZÉBEN!!! - PÁRIZSI NEW MORNING WATER ALKALOM > BIZONYSÁGOK

El lett adva áldozatul az ördögnek az anyja méhében. Még mielőtt megszületett volna, Carina már a sötétség "tulajdonában" volt. A rituálék melyek a születését kísérték, az elkövetkező diabolikus élet puszta jelei voltak.  Több, mint három évtizeden keresztül, a fiatal hölgy Francia Guiana-ról, egy zálog volt sátán kezeiben. Mindaddig, amíg nem találkozott egy felsőbb hatalommal...

Spiritiszták a születését egy rituális áldozati alkalomként használták - a bálványimádó szülei követelésére. Egy lejtő kezdődött ettől a ponttól kezdve Carina Florent számára. Ahogy nőtt fel, elkezdett belemerülni minden elképzelhető démonikus tevékenységbe. A paráználkodás, a túlzott részegeskedés és a kábítószer-kísérletek hamarosan kikövezték az utat a sötétség mélyebb szintjeire. Ahogy a kielégíthetetlen vágy rosszabbodott, a férfiak iránti vágya a nők irányába sodródott. - "Nem tudom összeszámolni mindazt a gonoszt, amikre sátán használt, hogy megtegyek" - vallotta meg Carina.

Elérkezett az idő a New Morning Water szolgálatára és a szelíd-tekintetű Carina a sor egyik végén állt, csendben imádkozva. Hirtelen, amint a NEw Morning Water megérintette az arcát, az egész pokol elszabadult! A démoni szellem erőszakosan megnyilvánult, felsorolva a diabolikus pusztításokat, amikkel sújtotta őt. Egy hosszadalmas találkozás után, a démon meghajolt és Carina szabaddá lett téve Jézus nevének dicsőségére. Azon az éjjelen békésen aludt - bármiféle éjszakai támadások nélkül - életében először! Köszönet Jézus Krisztus!



Nincsenek megjegyzések: