2018. január 18., csütörtök

EGY TRANSZVESZTITA TRANSZFORMÁCIÓJA: Hagyj Abba Mindent És EZT NÉZD!!!

Tehát azt hiszed, hogy már mindent láttál, mi? Gondold újra! Készülj fel megnézni egy transzvesztita hihetetlen átalakulását - mind szellemileg és fizikailag is!

Ez itt Mario Aníbal Giménez Ruiz-nak, egy paraguay-i fiatalembernek a való-élet bizonysága, aki férfinak született, de szinte az egész életét nőként élte. A teste fel volt töltve női hormonokkal a szilikon mell-implantátum operáció mellett, és Mario úgy tűnt, hogy elégedett az életstílusával, és még össze is házasodott hivatalosan egy férfival Argentínában.

Tehát mi a csuda idézett elő egy annyira drasztikus, dramatikus megfordulást?
A válasz egyszerű - szabadítás Jézus Krisztus nevében! Ezt követően az Emmanuel TV csapata támogatta Mario-t abban, hogy egy új életet kezdjen, még egy műtétet is szponzorálva, hogy helyre legyen állítva az eredeti állapotába, amelyben Isten teremtette őt.

Itt a története...

"Isten gyűlöli a bűnt, nem a bűnösöket. Ezért a bűnt kellene gyűlölnünk és nem a bűnöst, mert a bűnösök megváltozhatnak és megszabadulhatnak. A cselekedetet kellene gyűlölnünk, nem az embereket, mert a mi csatánk nem test és vér ellen van, hanem a szellemi lények ellen, amik ilyen cselekedeteket okoznak."
- T.B. Joshua





Nincsenek megjegyzések: