2018. február 27., kedd

MÉZESHÉT A SZABADULÁS UTÁN! - PÁRIZSI NEW MORNING WATER ALKALOM > BIZONYSÁGOK

Szerelem, házasság, mézeshét - aztán káosz. Három év a házasságban és az unió rázkódott. Caroline Moser Németországból, a depresszióval szenvedett gyermekkorától fogva. Azokkal a sötét érzelmekkel együtt jöttek a folyamatos rémálmok, amint kígyók és kutyák üldözték könyörtelenül. Felébredve a férje arcát látta a támadója arcának és a veszekedés következett. A napjaik kiabálással és az éjszakáik sírással teltek meg, amint Caroline asszony hétköznapjait turbulencia rázta. A válásra vonatkozó elejtett megjegyzések hosszas gondolatokba fordultak. De realizálva, hogy a felesége valami olyan hatása alatt volt, amit nem tudott kontrollálni, Mr Mayowa Adenisove kitartott.

Nézvén az Emmanuel TV-t egy nap, meglátta a Párizsi New Morning Water Alkalom bejelentését és azonnal szólt a feleségének, hogy el kellene menniük szabadságra Franciaországba. Mielőtt észbe kapott volna, Caroline a New Morning Water alkalmon ült. Amint a TB Joshua Próféta által küldött evangelisták szolgáltak az Új Morning Waterrel, az Isten erejének egy spray-fúvása megérintette Mrs Caroline-t és a benne lévő gonosz szellem fel lett fedve és ki lett zavarva. Jézus nevében szabadnak lett nyilvánítva és egy új élet és házasság lett létrehozva.

Visszatérvén a következő napon, a férjével az oldalán, boldogan fejezte ki az örömöt és szabadságot, amit megkapott. Többé nem tapasztalt rémálmokat, vagy vigasztalhatatlan szomorúságot, a napja és éjszakája megtelt Isten Igéjével és Szellemével. Bizonyságot tett arról, hogy a szabadulása után azonnal, amint ránézett a férjére, azt a férfit látta, akibe beleszeretett és a házasság öröme visszatért. A férje szintén hálát adott Istennek, hogy megadta neki az erőt, hogy kitartson és a kegyelmet, hogy elhozza a feleségét szabadításra.


Nincsenek megjegyzések: